معرفی و ضرورت شرکت در دوره روانشناسی مربیگری فوتبال دانشکده علوم ورزشی دانشگاه تهران

مربیان فوتبال برای مدیریت و تاثیرگذاری عملکرد بازیکنان و تیم‌های خود نیازمند فراگیری مهارت‌های روانشناختی در ساختن تیم و ارتباط با بازیکنان و کارکنان دارند. تاکید بسیاری از مربیان بر آموزش تکنیک ها و تاکتیک های ضروری فوتبال است و در بسیاری از موارد اهمیت ذهن و نوع آموزش مورد نیاز آن فراموش می شود. همچنین چگونگی کمک به بازیکنان در شرایط حساس می تواند در روند رشد بازیکنان تاثیر زیادی داشته باشد. با توجه به افزایش منافع مالی ناشی از موفقیت، جوِ فعلی فوتبال در سراسر دنیا تحت‌فشار شدیدی قرار دارد.

اولویت قرار دادن نتیجه در همه سطوح فوتبال در کمترین زمان ممکن باعث به وجود آمدن فرهنگ “کوتاه‌مدت” در فوتبال حرفه‌ای شده است و این موضوع به‌ویژه در لیگ‌های شاخص اروپا (لیگ برتر ، انگلیس ؛ لالیگا ، اسپانیا ؛ سری آ  ایتالیا ؛ بوندسلیگا ، آلمان ؛ و لیگ یک فرانسه) بیشتر به چشم می‌آید. این رویکرد کوتاه‌مدت در مسابقات فوتبال حرفه‌ای فشار زیادی بر بازیکنان و مربیان ، مدیران وارد می‌کند و منجر به نقل‌وانتقالات تعداد زیادی از بازیکنان و مربیان ، مدیران در باشگاه‌های فوتبال می‌شود  به همین منظور نیاز است دوره هایی برای آگاهی مربیان نسبت به چگونگی مداخلات در زمان های ضروری به بازیکنان داده شود.

امروزه روانشناسی مربیگری در فوتبال به عنوان دانشی مدرن و بین‌رشته‌ای پاسخگوی بسیاری از چالش‌های موجود در مربیگری است. با تمام این توصیف‌ها، شرایط روان‌شناختی مساعد، می‌تواند کیفیت تصمیم‌گیری‌های بازیکنان را ارتقا دهد. بازیکنی که شرایط خلقی باثباتی دارد، از مهارت‌های ذهنی به‌خوبی آگاه است، تمرکز دقیق و دانش بالایی دارد، حتی در شرایط پرفشار هم می‌تواند تصمیم‌های مناسب بگیرد.

بنابراین نیاز است تا اقدام‌هایی برای حمایت از بازیکنان هم به‌منظور بهبود تصمیم‌گیری در زمین و هم ارتقای سلامت روان در خارج از زمین انجام شود. بر این اساس پیشنهاد می‌شود، جلسه‌هایی برای آموزش مهارت‌های روان‌شناسی و ارتقای سواد سلامت روان برای بازیکنان و مربیان انجام شود.

از نظر سطح اولیه، ابتدا مهارت‌های روان‌شناختی گروهی و فردی را به افراد نخبه ارائه می‌دادیم که هدف آن‌ها ارتقاء توانایی آن‌ها برای مقابله (بیشتر) مؤثرتر با عوامل استرس‌زا ، نیازهای شغلی آن‌ها در داخل و خارج از زمین باشد. این کار برای بهبود عملکرد آن‌ها (برای مثال، تصمیم‌گیری) تحت‌فشار در طول فصل، ازجمله در مواقعی که لازم است “تصمیم‌های سرنوشت‌ساز” در شرایط بسیار حساس ، پر فشار بگیرند، طراحی‌شده است.

همچنین ارتقای سواد سلامت روان چگونگی مدیریت عوامل استرس‌زا ، نیازهای شغلی آن‌ها در کنار تلاش برای حفظ بهزیستی روانی‌شان که می‌تواند بر بهبود عملکرد تحت‌فشار اثر گذارد. مربیان افرادی هستند که بیشترین ارتباطات را بازیکنان دارند و نیاز است به منظور اعتلای کیفیت کاری آن ها از بعد روانی آموزش های لازم داده شود.

 

دوره-روانشناسی-مربیگری-فوتبال-دانشکده-علوم-ورزشی-دانشگاه-تهران

برای اولین بار برگزاری دوره های تخصصی ورزشی فوتبال در دانشگاه تهران ، برترین دانشگاه علمی کشور برگزار می گردد .

مخاطبین این دوره شامل : مخاطبین این دوره مربیان و مدیران شاغل در فوتبال، روانشناسان و مربیان مهارت‌های ذهنی می‌باشند.

نحوه اجرا : این دوره به صورت آنلاین

 تاریخ اجرا: به مدت ۸ ساعت طی دو روز در تاریخ ۱۰ و ۱۱ اسفند ماه

زمان اجرا : از ساعت ۱۶ الی ۲۰

محل برگزاری :  دانشگاه تهران

سرفصل دوره :

  •  روانشناسی ارتباطات و رهبری
  •  آموزش مهارت های ذهنی
  • سبک زندگی حرفه ای
  •  روان شناسی روز مسابقه
  • روانشناسی آسیب

 

مدرس دوره  : دکتر میلاد اسماعیلی

 مدرس کمیته ملی المپیک ، روانشناس و مشاور باشگاه پرسپولیس

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × چهار =